Nuttige Links
Samenwerkende stichtingen en verenigingen
Basischool Cocon Een school die midden in de wijk op de Heide staat. Én samen met ouders de spil wil zijn in de ontwikkeling van alle kinderen die de school bezoeken.
De Toermalijn Een toermalijn is een edelsteen, die meestal een groene kleur heeft, maar eigenlijk in alle kleuren voor kan komen. En daar zit ook meteen de speciale betekenis: alle kinderen, van welke kleur, afkomst, of achtergrond dan ook, zijn op onze school gelijk.
Stichting Kindervakantiewerk Tegelen  Tijdens de vakanties worden activiteiten georganiseerd voor de jeugd van 4 jaar tot en met 13 jaar.
Tegelse Schaak Vereniging De tegelse schaakverenging bestaat sinds   1 maart 1983 en is een sportieve en gezellige vereniging waar zowel intern als extern wordt gespeeld door de senioren. Daarnaast is er een zeer actieve jeugdafdeling.
Stichting SeniorwebTegelen Stichting SeniorWeb Tegelen kunt u computerlessen volgen.
Stichting Noemidia Het organiseren van debatten en bijeenkomsten en het schrijven en spelen van toneelstukken.
Stichting Open Bejaardenwerk De stichting zorgt voor een laagdrempelige ontmoeting en ontspanning door:
seniorenverenigingen te ondersteunen, het organiseren van activiteiten.
Uw Wijkbus Stichting Uw Wijkbus heeft als doel om bewoners met een sociale en/of fysieke beperking, van de kernen Tegelen, Op de Heide, Steyl, Belfeld en Venlo-Zuid, de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van vervoer binnen het rijgebied.
   
Groot Venlo
Startkabel Verzameling van links over Venlo en omgeving.
Venlo Startpagina  Venlo, de beste webgids.nl
Vrij Huzaren en Dragonders van Glasenap De nieuwe Freikorps Huzaren te Tegelen.
 
 
Landelijk
Vind het hier Groot aantal landelijke links.