Hulp nodig ?

Hulp nodig als wijkbewoner ?


Hebt u als wijkbewoner hulp nodig of hebt u een vraag waarop u geen antwoord weet, dan kan het Huis van de Wijk u misschien helpen. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen:

 • Iedere maandagmorgen kunt u van 9-12 uur terecht in het Huis van de Wijk. Vrijwilligers van Informatie en Advies staan klaar om u te helpen met bijvoorbeeld het invullen van formulieren of een vraag over uitkering. Een afspraak maken is niet nodig, de koffie staat voor u klaar.
 • Iedere dinsdag in de even weken is er een inloopspreekuur van 15.00 - 16.00 uur in Jongerencentrum Picus. Aanwezig zijn daar de wijkagent, de bewonersondersteuner van Wel.kom, een vertegenwoordiger van Antares, de gemeente en het Huis van de Wijk. Zij zullen uw vraag in ontvangst nemen en zorgen dat die op de juiste plek terecht komt.
 • U kunt ook contact opnemen met de Algemene Hulpdienst (AHD): 06-4934 1479. Zij kunnen u helpen met het doen van boodschappen, begeleiding naar de huisarts of ziekenhuis, hulp bij uw administratie of kleine klusjes in en rond uw huis.
 • Tenslotte kunt u voor kortdurende hulp ook contact opnemen met de Werkgroep Burenhulp.
  Dit kan als volgt:
  1. Via de mail afspraak@glazenap.nl
  2. Telefonisch op maandag t/m donderdag van 9-17 uur: 06-18 93 38 93
  3. Op maandagmorgen in De Glazenap van 9-12 uur